11 omgångar kvar av Allsvenskan 2019. Djurgårdens IF från huvudstaden är serieledare. Det är otroligt skönt att vara Djurgårdare men just nu är det extra skönt.

Måndagen den 19 augusti spelar vi mot AFC hemma på Stockholmsarenan. AFC som lag kan det sägas en hel del om. Men just nu ska allt fokus ligga på att stötta de 11 spelarna på plan. Vi är i en guldstrid och en vinst mot AFC sätter oss i förarsätet inför matcherna mot Malmö borta 22 augusti och aik borta 1 september. 

Stämningen i förra hemmamatchen mot Sirius var god redan innan matchstart. Open air och folk på plats och inne på läktarna tidigt. Viktigt! Klacken var på tårna direkt från start och det smittade av sig på övriga läktare och spelare. Som tackade genom att enkelt slå Sirius med 4-0.

DÄRFÖR är det viktigt att DU är på plats och stöttar och sjunger för laget. Oavsett vilken sektion du sitter eller står på ska du vara på plats. Ta med föräldrarna, barnen. Kollegan som surrar DIF på jobbet men som inte får arslet ur vagnen och köper biljett. Bjud in Facebookvänner till DIF:s event (genialiskt då Facebook kommer påminna de inbjudna om att det är match). Skicka meddelande med en kort text om att följa serieledarna på plats samt en biljettlänk till vänner som är DIF.

Nu avslutar vi de 11 sista matcherna i topp och sjunger för laget och varandra, vi sjunger för guld! Heja Djurgården!

Foto: Cristian Lopez


Facebook-eventet

https://www.facebook.com/events/2310116812414949/?ti=cl

Biljetter till AFC

https://diffotboll.ebiljett.nu/Tickets/Choose/102?S=0

Spurttpaket till de fyra sista

https://diffotboll.ebiljett.nu/Tickets/Choose/13?S=1