Olle Eriksson

Foto

Ademi: ”Jag njöt av att spela”

Ademi: ”Jag njöt av att spela”

Ademi: ”Jag njöt av att spela”

Ademi: ”Jag njöt av att spela”


Olle DIF Eriksson

Olle DIF Eriksson

3 år sen


Det var en riktig målexplosion i Svenska cupens andra omgång då Djurgården tog emot Umeå FC. Siffrorna skrevs till 7-0 och laget tog därmed ett bastant grepp om förstaplatsen i gruppen.

En av alla duktiga lirare denna eftermiddag var nyförvärvet Albion Ademi som fick chansen från start. Den tekniske och kvicke yttern skapade flera chanser, både åt sig själv och andra men gick poänglös av planen.

Hur ser du på matchen? – Det var en fin seger. Vi spelade bra och skapade mycket. Jag hade otur som inte gjorde några mål men jag skapade en del chanser åt mina lagkamrater. Vi gjorde det bra som lag och jag njöt av att spela.

Hur viktigt är det för dig att bidra med mål och assists? – Som ytter eller striker är det jätteviktigt. Klart att man vill göra poäng. Men för mig är det viktigast att spela bra och hjälpa laget, poängen kommer.

Hur är det med din fysiska form? – Den blir bara bättre och bättre. Snart kan jag nog spela hela matcher.

Jag tycker du såg pigg ut när du byttes ut. – Ja då, jag kände mig inte ens trött.

Var du besviken över bytet? – Jag hade gärna spelat mer men tränarna vet bäst.

Vad ska du göra ikväll? – Jag kommer kolla på några av de målchanser jag hade för att se var jag behöver skjuta nästa gång för att lyckas göra mål.

Brukar du kolla på dina matcher i efterhand? – Ibland gör jag vet. Jag kollar vad jag hade kunnat göra bättre, var jag skulle ha skjutit eller om jag skulle ha slagit ett inlägg till exempel.

Intervju