DIFTV

Foto

Vecka 23 summerad för våra gamla och utlånade spelare.

Vecka 23 summerad för våra gamla och utlånade spelare.

Vecka 23 summerad för våra gamla och utlånade spelare.

Vecka 23 summerad för våra gamla och utlånade spelare.


Västra Övre

Västra Övre

3 år sen


Alexander Abrahamsson (Akropolis) 0 matcher – 0 mål: Fanns inte med i truppen i veckan.

Mattias Bouvin (Akropolis) 10 matcher – 1 mål: Startade och gjorde 83 minuter när Akropolis slog Vasalund med 3-2 i det viktiga bottenmötet.

Oscar Pettersson (Akropolis) 5 matcher – 1 mål: Skadad och borta året ut.

Christian Rubio Sivodedov (Akropolis) 10 matcher – 1 mål: Spelade hela matchen och gjorde det viktiga 1-0 målet på straff i den första halvleken. I och med segern gick Akropolis upp på samma poäng som Vasalund och lämnade de två bottenplatserna som innebär degradering till Div 1.

Astrit Ajdarevic (Akropolis) 2 match – 0 mål: Är skadad och har inte spelat under veckan.

Adam Bergmark-Wiberg (Falkenberg) 9 matcher – 2 mål: Spelade som vanligt 90 minuter för ”Falken”. Den här gången slutade det 1-1 borta mot AFC Eskilstuna och Adam gick mållös.

James Keene (Öster) 9 matcher – 2 mål: Fick hoppa in under den sista kvarten borta mot Västerås. 8 minuter senare fick Öster en straff som de brände och matchen slutade mållöst.

Hampus Nilsson (Trelleborg) 7 matcher – 0 mål: Satt på bänken för andra matchen i rad.

Dzenis Kozica (Trelleborg) 9 matcher – 2 mål: Spelade 61 minuter när Trelleborg slog Värnamo med 1-0 på bortaplan. Det var Trelleborgs andra raka seger och de ligger nu på en fjärdeplats i superettan med häng på toppen.

Frej Engberg (Vasalund) 9 matcher – 0 mål: Startade matchen men blev utbytt efter en timme när Vasalund, i ett 2-0 underläge, satsade offensivt för en reducering.

Kebba Ceesay (Vasalund) 7 matcher – 0 mål: Kebba spelade som vanligt 90 minuter i backlinjen när Vasalund hade chansen att vinna sin tredje raka match. Akropolis blev dock för svåra i en match som slutade 3-2.

Wilhelm Loeper (Helsingborg) 7 match – 1 mål: Helsingborg har inte spelat i veckan.

Luis Solignac (El Paso Locomotive, USA) 6 matcher – 1 mål: El Paso spelade dubbelt upp i veckan som gick. 2-0 mot Indy Eleven följdes upp av 1-1 mot Colorado Springs. Vår gamle argentinare spelade hela matchen mot Indy Eleven och fick nöja sig med en halvtimme mot Colorado. Inga mål den här veckan men en assist till 1-0 målet mot Indy Eleven noterar vi på kontot. El Paso ligger för närvarande trea i den amerikanske motsvarigheten till Superettan.

Philip Hellquist (KuPS/Kufu-98, Finland) 3 matcher – 1 mål: Kistas Kaka har det kämpigt i Finland. Han skrev på för den finska toppklubben KuPS i vintras men har fått skralt med speltid. Det har resulterat i att han ofta har varit utanför truppen men matchas stundtals i farmarklubben Kufu-98 där det blivit 1 match och 1 mål. Den senaste matchen han gjorde i den finska högsta serien var i början på Maj då det blev ett inhopp på 26 minuter mot Lahti.

Pablo Dyego (Fluminense, utlånad till Atletico GO, Brasilien) 0 matcher – 0 mål: Har tillhört Fluminense i många år och var under förra året utlånad till CRB i den brasilianska Serie B. En lyckad period som nu har resulterat i en ny utlåning, den här gången till Atletico GO i Serie A. Ingen speltid i ligan än men däremot en match i cupen. Brasilianska Serie A har precis startat och Atletico GO är för närvarande trea i ligan efter 2 segrar på 2 försök. Dyego har suttit på bänken i båda dessa.

Veckokoll gamla spelarefotbollDjurgårdens IF