Vecka 24 summerad för våra gamla- och utlånade spelare.

Västra Övre

Västra Övre

3 år sen

Marcus Danielson (Dalian, Kina) 5 matcher - 2 mål: Få har väl missat att han spelat dubbelt upp i EM och hur det har gått. Att inte nämna Mackans framfart på den stora scenen vore dock tjänstefel och vi blåränder går stolta över hans insatser i det svenska landslaget.

Alexander Abrahamsson (Akropolis) 0 matcher – 0 mål: Spelledigt i veckan.

Mattias Bouvin (Akropolis) 10 matcher – 1 mål: Spelledigt i veckan.

Oscar Pettersson (Akropolis) 5 matcher – 1 mål: Skadad och beräknas vara borta året ut.

Christian Rubio Sivodedov (Akropolis) 10 matcher – 1 mål: Spelledigt i veckan.

Astrit Ajdarevic (Akropolis) 2 match – 0 mål: Spelledigt i veckan.

Adam Bergmark-Wiberg (Falkenberg) 10 matcher – 3 mål: I mötet mellan Dzenis Kozicas Trelleborg och ”ABW”´s Falkenberg fick blåränderna glädjas på varsitt håll. Bergmark-Wiberg gjorde Falkenbergs mål men Kozicas Trelleborg vann med 2-1. Falkenberg har det tufft i botten där Bergmark-Wiberg har stått för 30% av lagets mål.

James Keene (Öster) 10 matcher – 2 mål: Öster slog AFC med 2-0 på hemmaplan och Keene spelade 90 minuter utan att göra några poäng den här gången.

Hampus Nilsson (Trelleborg) 7 matcher – 0 mål: Vi kan nog konstatera att Hampus Nilsson har tappat förstaplatsen nu. För tredje matchen i rad fick han sitta på bänken när Trelleborg vann mot Falkenberg.

Dzenis Kozica (Trelleborg) 10 matcher – 2 mål: Startade som vanligt och fick 77 minuter i vinsten mot Falkenberg. Dock inga mål eller assist från Kozicas sida.

Frej Engberg (Vasalund) 10 matcher – 0 mål: Vasalund åkte på sin andra raka förlust när Landskrona kom på besök. Frej startade och fick 60 minuter.

Kebba Ceesay (Vasalund) 8 matcher – 0 mål: Även Kebba startade mot Landskrona och spelade hela matchen. Landskrona tog en 3-0 seger som gör att de toppar serien medans Vasalund krigar på i botten.

Wilhelm Loeper (Helsingborg) 7 match – 1 mål: Helsingborg har inte spelat i veckan.

Luis Solignac (El Paso Locomotive, USA) 7 matcher – 1 mål: Ny vecka, ny match och ny seger. El Paso går som tåget och slog Real Monarchs med 2-1. Vår gamla argentinare stod för 90 minuter.

Philip Hellquist (KuPS/Kufu-98, Finland) 3 matcher – 1 mål: Har inte spelat i veckan.

Pablo Dyego (Fluminense, utlånad till Atletico GO, Brasilien) 0 matcher – 0 mål: Väntar fortfarande på att få göra debut för sin nya klubb i ligan. Matchen mot Athletico-PR (förlust 2-1) tillbringades åter på bänken för Dyego.