Bästa Djurgårdsfamiljen!

En av hörnstenarna för både oss supportrar och föreningen är den s.k. “återväxten”. Det är av yttersta vikt att så tidigt som möjligt aktivera supporterskapet hos Stockholms barn och ungdomar, för att så frön som i förlängningen blommar ut till långvariga supporter- och föreningsengagemang.

Därför har vi i Djurgårdsfamiljen startat initiativet #sponsraenmini. Till vår hemmamatch mot BP den 16:e september vill vi fylla sektionen Apberget, den sektion där de allra yngsta mellan 9-16 år i Djurgårdsfamiljen vistas, till bredden med blårandiga kids!

Det finns en insamling för detta ändamål, som smygstartades för ungefär en vecka sedan. Den insamlingen har i skrivande stund dragit in så pass mycket att vi kan fylla hela sektionen.

Utöver biljettkostnad för ett fullt Apberget är förhoppningen att vi ska kunna ge varje barn som kommer en souvenir. Resterande överskott av insamlingen kommer att oavkortat gå till Apbergets tifoverksamhet.

Du kan själv bidra genom att swisha valfritt belopp till 070-037 40 59 och märka betalningen med #sponsraenmini.

Vi i Djurgårdsfamiljen vill även ha er hjälp att fylla upp platserna på Apberget!

Har du kanske egna barn i åldern 9-16 som skulle tycka att det vore kul att gå? Eller går dina barn redan, men skulle vilja ta med sig sin bästa vän? Jobbar du i en skola eller är aktiv inom ett knattelag, eller annan verksamhet som riktar sig till barn och unga?

Kontakta oss för fördelning av biljetter till Apberget, eller om du har några frågor kring initiativet, på [email protected] med följande info:

Namn
Antal biljetter
Telefon
Mail

Hjälp oss trygga återväxten bland Stockholms ungdomar genom att #sponsraenmini!