DIFpodden x Djurgårdsfamiljen Insamling

Insamling! Vi i Djurgårdsfamiljen tänkte hjälpa till DIF-podden och samla in pengar till deras nysatsning med version 2.0.

Det kan inte betonas vikten av att ha en aktiv och levande podd, för att dokumentera
gammal och befintlig supporterkultur och Djurgården i nutid för framtiden att lyssna på.
Mängden tid och energi som läggs på detta av grabbarna och tjejerna är stort.
Pengar skulle underlätta deras arbete enormt. Men även annan typ av engagemang.
Kan du grafik, klippa och editera ljudklipp eller vara behjälplig på andra sätt är
allt välkommet. Sprid deras klipp på era sociala medier när de kommer ut är också
ett sätt att hjälpa till.

Swisha ert bidrag till följande nummer:

076-2149389

Nedan följer poddgängets egna tankar och planer inför framtiden.

DIFpodden 2.0

Det är en hel del som är på gång inom olika led i Djurgårdsfamiljen och det är många som menar allvar av att göra 2019 jävligt bra.
En sittning på Östra genomfördes nyligen där det diskuterades ett omtag av DIFpodden. Podden når ut till en väldigt bred publik och här har vi en väldigt bra plattform att snacka upp och sprida DIF ordentligt. Tanken är att DIFpodden 2.0 ska kickas igång runt Lucia. Upplägget är följande;

*Ambitionen är att få till kontinuiteten och släppa ett avsnitt i veckan.

*Match/analyspodd skall släppas inom 24h efter match. Det är alltså blixtpoddformatet samt att vi ska försöka få till spelarkommentarer via den mixade zonen.

*Vi kommer försöka ha bredden i åtanke och blanda djupgående intervjuavsnitt med att snöa in oss på kläder/musik/ nostalgi & kulturen kring själva fotbollen/Tifon etc. Det kommer förmodligen sändas ett och annat stökigt avsnitt från Östra också.

Det första avsnittet i omtaget kommer fokusera väldigt mycket på JK, där vi ska försöka förmedla det otroliga jobb som ”nästan görs i det tysta”. Förmodligen har många här ett hum om det, men den breda massan har garanterat inte det.

Vi ska lyfta vikten utav vad exempelvis 4000 medlemskap + supporterhundringen innan vi kliver in i februari skulle innebära för JK och hela vår kultur egentligen – kontra att fördela den intäkten under året. Uppenbarligen finns flera tusen som är villiga att bli medlem i JK idag. Varför inte bli det i början av året?

Det kommer inom kort att kickas igång en kampanj för att så många som möjligt skall lösa nytt medlemskap i JK + supporterhundringen – Så snart som möjligt! Skickar man in en skärmdump till DIFpodden är man med i utlottningen av ett säsongskort. Vinner du, men redan har löst ditt säsongskort får du istället ett presentkort hos Djurgårdsbutiken.

Tanken är att så många grupperingar/forum/kompisgäng som möjligt skall vara med och skänka minst ett säsongskort som DIFpodden kan lotta ut. Redan innan det här har startat har vi fått bidrag från: JK, DIF, Spelartruppen, UCS/Sofialäktaren, DIFenders. Swisha valfritt belopp till 076-2149389.

Vi följer upp det första avsnittet med att ha ett längre avsnitt där vi summerar säsongen som har varit – på alla plan!

Vi är övertygade om att det finns väldigt mycket att prata om – som väldigt många vill höra. Det finns en hel del planerade avsnitt, men vi vill givetvis ha input. Vad vill ni höra?

DIFpodden nås via

https://twitter.com/DIFpodden

https://www.instagram.com/difpodden

[email protected]