Den 8:e augusti lanserade vi i Djurgårdsfamiljen initiativet #sponsraenmini. Under en tvåveckorsperiod lyckades vi via olika stängda djurgårdssammanhang samla ihop hälften av slutmålet. Redan då var vi överväldigade över den hjärtevärmande respons initiativet fått, men det skulle visa sig vara långt ifrån slut.

Den 20:e augusti 14:00 öppnade vi upp insamlingen och höjde vårt mål från att samla in tjugosju till trettiotusen. Trettio timmar senare, den 21:a augusti kl 22:00, var målet uppnått!

Vi som driver Djurgårdsfamiljen vill rikta ett GIGANTISKT tack till alla er som har bidragit, litet som stort, till #sponsraenmini. Tack, tack tusenhundramiljarder gånger TACK! Inte ens i våra vildaste fantasier trodde vi att vi skulle lyckas få ihop 30k så här snabbt!

Tack vare er kommer många barn som redan går på Apberget bli otroligt glada, och tack vare er kommer det startas många nya supporterskap som i förlängningen skapar en ny generation aktiva supportrar.

Det vi gjort tillsammans är hundra gånger viktigare än att vinna en fotbollsmatch.

TACK!

Vi kommer hålla er uppdaterade om hur projektet fortskrider fram till matchen mot BP den 16/9, ni kommer kunna se det på Djurgårdsfamiljens olika sociala medier.

Hur de insamlade pengarna hanteras, spenderas och sköts kommer vi givetvis redovisa.

Djurgårdsfamiljen