Välj site

Fotbollskanalen

om 5 minuter

Djurgårdens besked: inga övriga fall av covid-19 i truppen

Per Kristian Bråtveit har testat positivt för covid-19.Men det finns inga fler fall i Djurgårdens trupp.- Samtliga spelare och ledare förutom Bråtveit har testats negativt, säger naprapaten Kalle Barrling.

DIF Fotboll

för 1 timme sedan

Inga övriga fall av corona i truppen

Efter att PK Bråtveit testats positivt för covid-19 har herrlaget nu genomfört tester där det har varit idel negativa provsvar för övriga spelare och ledare.

Svenskafans

för 2 timmar sedan

Trotjänarens nya mäktiga milstolpe

Henrik Eriksson är inne på sin nionde raka säsong med Djurgården. Och nyligen nådde grovjobbaren en ny mäktig milstolpe i sin karriär. Med 511 matcher i DIF-tröjan är han nu uppe på plats åtta i antalet spelade matcher i klubbens historia.

Fotbollskanalen

för 4 timmar sedan

Banda tillbaka för Djurgården - här är truppen mot Falkenberg

Inte en match i allsvenskan sedan den 15 augusti.Mot Falkenberg är Emmanuel Banda åter med i Djurgårdens trupp, meddelar klubben på Twitter.

SVT

för 6 timmar sedan

Efter landslagssuccén – Olivia Schough tillbaka i den allsvenska bottenstriden

Efter en lång period med sparsam speltid spelade Olivia Schough en avgörande roll i senaste landslagssamlingen där Sverige tog sig till EM. Nu är mittfältaren tillbaka i klubblagsverkligheten i Djurgården som kämpar för allsvensk överlevnad med tre matcher kvar av säsongen. – Det är kontraster. Men nu är jag här och ska göra allt jag kan för att sprida en go känsla i laget, säger Olivia Schough till SVT Sport.

Fotbollskanalen

för 6 timmar sedan

Djurgårdens målvakt har testat positivt för covid-19

Djurgården har drabbats av ett coronafall.Målvakten Per Kristian Bråtveit har testat positivt.- PK har visat symptom så vi valde att sätta honom i isolering direkt, säger naprapat Kalle Barrling.

Expressen

för 7 timmar sedan

Målvakten smittad – Dif vidtar åtgärder

Djurgårdens målvakt PK Bråtveit har testats positivt för covid-19. Nu vidtar DIF åtgärder. – PK har visat symtom så vi valde att sätta honom i isolering direkt, säger Djurgårdens naprapat Kalle Barrling till klubbens hemsida.

DIF Fotboll

för 7 timmar sedan

PK Bråtveit har testats positivt för covid-19

Djurgårdens naprapat Kalle Barrling berättar om vad sker i Djurgården efter att PK Bråtveit har testats positivt.

DIF Fotboll

för 1 dag sedan

Inför Falkenberg - Djurgården

Ett formstarkt DIF beger sig söderöver i jakt på nya poäng i toppstriden.

Svenskafans

för 1 dag sedan

Genomgång: Kontraktsläget 2021/2022

Samtidigt som ishockeyn och världen upplever en av sina absolut största kriser genom tiderna finns det förhoppningsvis en ljusare framtid att se fram emot. Här går vi igenom Djurgårdens nuvarande kontraktsläge – och hur nästa säsong ser ut för mesta mästarna.

DIF Fotboll

för 1 dag sedan

Inför Eskilstuna - Djurgården

Ruggigt viktig streckmatch på Tunavallen på söndag.

Djurgårdsfamiljen

Experten: "75 procents chans att DIF klarar Europaplatsen"

Statistik- och analysexperten Ola Lindmark Eriksson har räknat ut hur stora Djurgårdens chanser till att ta en Europaplats är och vilka som är lagets största styrkor respektive svagheter denna säsong.